Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7 - 7 - 7

2008.12.23

 2008-12-07

Miért 7 - 7 - 7? Mert számomra külön fontos számok, de itt más miatt! Íme:

Hét irány létezik:

Észak- Nyugat - Dél - Kelet - Fenn - Lenn -Bent...

"Hétszer létezel":

Nagyszüleid (4), Szüleid(2), Te magad...

Hét csakrád létezik:

Koronacsakra, Homlokcsakra, Torokcsakra, Szívcsakra, Plexus Solaris, Nemi csakra, Gyökércsakra...

Vagyis ez a 777 számomra azért fontos most, mert új dinamikát ad számomra.

Én azzal a mezővel dolgozom, amit te léleknek hívsz. Egy plusz érzékszervet szeretnék visszadni neked! Nem láthatod, nem érzékelheted szemmel, tapintással...ez így megfoghatatlan. Azonban van egy hely, ahol ez is érzékelhető. Én úgy hívom, hogy "forrópoci". Szóval érzed, ha fáradt vagy, érzed ha energikus vagy. Ezeket az érzeteket követve megtalálhatod a "lélek érzését" is. Megtanulhatod érzékelni....

Nem csoda ez!

Hisz látni sem látsz a születésnél. Arról nem is beszélve, hogy az agynak meg kell tanulnia látni.

Hát a lelkednek is meg kell tanulnia kifejezni magát. Meg kell tanulni érzékelnem ezt a mezőt. Azért, mert ez további lehetőségeket tartogat számomra. Információ. Anélkül érkezik, hogy bármit tennék. Belépsz az ajtón, és tudom. Még ecCer mondom, nem csoda ez! Mindenkinek megvan...mindenkiben él! ...

Ez az "új tér" valami újat teremt most bennem. Megújulást és valami csodálatos megvilágosodást. Valami aprócskát...már megint...de vmi izgalmasan gyönyörűt.

Szeretném, ha részese lehetnél ennek a csodának. Velem, vagy nélkülem. A lényeg a tudatosított, majd elengedett...és "végzett" tevékenység. A szeretet és támogatás bűvöletében.

Miért vagyok most boldog? Például, mert sokan írnak (nekem is, de amúgy is) és látom, hogy milyen változáson mennek keresztül önmagukban. Hogy szebb a világuk, hogy csodálatosabb egyetlen napjuk, hogy megváltozott egy pillanatuk.

 

Kellemes Ünnepeket kívánok Neked!

* * *

Egy rövid idézet:

"Emlékezzetek vissza akkor amikor önmagatokat gyógyítjátok, hogy 7 csakrátok van, tehát bármire is van szükségetek, 7-szer tegyétek meg, tehát mind a 7 csakráért. Amikor gyermekek vagytok és megsebeznek titeket, mindenik csakrátokat érinti ez a bántalom. Ezért amikor az Istenhez imádkoztok és bármit is kértek vagy szeretnétek, hogy meggyógyuljon, 7 gyertyát gyújtsatok meg.

Emlékezzetek arra, hogy 7 irány létezik: észak, dél, kelet, nyugat, létezik fenn és lenn, majd ott van a bent. Mindenik irányhoz szólnunk kell.
Ugyanakkor 4 nagyszülőtök, 2 szülőtök van és ott vagytok ti magatok, vagyis összesen 7. Ezekben az üzenetekben elmondtuk nektek, hogy szüleitek és nagyszüleitek benne vannak saját aurátok energiájában, saját Énetekben, és egy mód arra, hogy gyorsan elnyerjétek gyógyulásotokat az, hogy dolgozzátok fel szüleiteket és nagyszüleiteket, ugyanolyan mértékben mint ahogy önmagatokkal és a belső gyermekkel dolgoztok. Ezeket
az üzeneteket mindig szeretettel, örömmel és szabadsággal hoztuk szíveitekbe, hogy megtanítsuk nektek az igazságot, azonban néha nehéz az igazságra hallgatni, nagyon nehéz engedélyezni azt, hogy beléd lépjen. A belső gyermek sok döntsét hoz gyermekkorotokban és ezek a döntések visszatűkröződnek életetkben. Ezeket a döntéseket és hitvallásokat valamennyit ki kell tenni kihívásoknak és elemezni kell őket. Le kell győznötök valamennyit és ugyanakkor meg kell ütköznötök a gyermek által megélt összes emóciókkal. Gyakran a gyermek elnyomva, visszafojtva és félelemmel teltnek érzi magát és ti a magatok során tartalmazzátok ezeket a kételyeket, azt az elfojtást és elnyomást."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

és a 77 magyar népmese

(Lepkusz, 2008.12.24 02:42)

Mert ugye ....a 77 magyar népmese...az miért pont 77? xD
És csak azt szeretném mondani..hogy ne tudd meg mit olvastam a "forrópoci" helyett.
....Ja.
Háát...boldog-vidám karit...meg forrópocikat :)